Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

ULTIMĂ ORĂ Descinderi DIICOT la Iași, la persoane acuzate de viol și șantaj: VICTIME MINORE

enational.ro
DIICOT

Descinderi în forță ale DIICOT.  Nouă persoane au fost ridicate și duse la audieri, marți, în urma unor percheziții făcute în Iași de polițiști și procurori DIICOT. E vorba de un  dosar care vizează acte de viol și șantaj. Printre victime se află și fete minore.

Poliţiştii de la combaterea criminalității organizate și procurorii DIICOT Iaşi au făcut, marți, opt percheziţii domiciliare la persoane bănuite de pornografie infantilă, viol şi şantaj, conform Mediafax.

Citește și: Informații de ULTIMĂ ORĂ - Maneliști CELEBRI, printre VICTIMELE tâlhărite de clanul Duduianu, SĂLTAT cu mascații

„Din cercetări au rezultat indicii că bărbaţii cercetaţi ar fi întreţinut relaţii sexuale cu mai multe tinere, unele fiind minore, iar o parte dintre acestea ar fi fost fără consimţământul fetelor. Relaţiile sexuale ar fi fost înregistrate video, iar filmele ar fi fost distribuite între persoanele cercetate, dar şi către alte persoane. Unele dintre persoanele cercetate ar fi şantajat victimele cu distribuirea filmelor către familie sau pe reţelele sociale şi le-ar fi solicitat să întreţină în continuare raporturi sexuale”, potrivit unui comunicat transmis de Poliția Română.

În baza mandatelor emise de procurorul de caz, au fost duse la audieri 9 persoane.

Au fost ridicate, în timpul perchezițiilor, pentru cercetări 17 telefoane mobile, șapte stick-uri, un laptop, o unitate centrală şi două carduri micro SD.

Acţiunea a beneficiat de suportul de specialitate al Direcţiei Operaţiuni Speciale.

De asemenea, la percheziții au participat polițiști ai Serviciului pentru Acţiuni Speciale al IPJ Iași, precum și jandarmi ai Inspectoratului Judeţean de Jandarmi Iaşi.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.