Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

ULTIMA ORĂ | Doi jandarmi, puşi sub acuzare de Parchetul Militar: Unul dintre ei şi-a bătut concubina şi alte două femei

Inquam Photos / Octav Ganea
jandarmi gaze

Procurorii militari din cadrul Parchetului Militar de pe lângă Tribunalul Militar București au dispus prin ordonanţa din data de 23.03.2021 punerea în mişcare a acţiunii penale față de doi inculpați – ambii militari în cadrul Jandarmeriei Române.

Cei doi sunt acuzaţi de săvârșirea infracțiunilor de violență în familie, distrugere, încălcarea ordinului de protecție, două infracțiuni de lovire sau alte violențe, amenințare și tulburarea ordinii și liniștii publice, față de unul dintre inculpați, respectiv complicitate la infracțiunea de distrugere, față de cel de-al doilea inculpat.

În fapt, s-a reținut că unul dintre inculpați a exercitat acte de violențe față de o persoană de sex feminin cu care, la acel moment, avea relații similare căsătoriei, provocându-i acesteia multiple leziuni care au necesitat un număr de 6-7 zile de îngrijiri medicale, iar ulterior, în scop șicanatoriu, prin folosirea unei substanțe chimice și ajutat de cel de-al doilea inculpat, a procedat la degradarea autoturismului persoanei vătămate și a încălcat obligațiile impuse prin ordinul de protecție emis în favoarea aceleași persoane vătămate.

Același inculpat a lovit și amenințat o altă persoană vătămată de sex feminin, în timp ce se aflau într-un local public, acțiuni care au avut ca rezultat și tulburarea ordinii și liniștii publice.

De asemenea, inculpatul a agresat o a treia persoană vătămată de sex feminin, în condițiile în care aceasta o însoțea pe fiica sa în vederea depunerii unei plângeri penale față de inculpat la organele de poliție.

În cursul zilei de 23.03.2021, față de unul dintre inculpați a fost dispusă măsura preventivă a reținerii pe o perioadă de 24 de ore, iar la data de 24.03.2021, judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului Militar București a dispus arestarea preventivă pe o durată de 30 de zile.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.