Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

ULTIMĂ ORĂ Dosar penal pentru abuz în serviciu pe numele ministrului Tudorel Toader

Inquam Photos / George Calin
tudorel toader

Un dosar penal pentru abuz în serviciu pe numele ministrului Justiţiei, Tudorel Toader, este pe rolul Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie, în cauză fiind declanşată urmărirea penală in rem, anunţă Federaţia Sindicatelor din Administraţia Naţională a Penitenciarelor (FSANP).

"Federația Sindicatelor din Administrația Națională a Penitenciarelor informează că un dosar penal referitor la abuz în serviciu și restricționarea dreptului de reprezentare sindicală pe numele ministrului Tudorel Toader se află deja în lucru la Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție, fiind decalnșată urmărirea penală in rem", se arată într-un comunicat de presă al Federaţiei Sindicatelor din Administraţia Naţională a Penitenciarelor (FSANP).

Sindicaliştii mai transmit că săptămâna aceasta, reprezentanții părții vătămate, respectiv Federația Sindicatelor din Administrația Națională a Penitenciarelor, au fost audiați, Tudorel Toader urmând a fi chemat în perioada următoare pentru a fi chestionat în legătură cu acuzațiile de abuz în serviciu și de restricționare a dreptului de reprezentare sindicală.

Citește și: Răzvan Ciobanu RUPE TĂCEREA, după audierile din dosarul cocaină pentru VIP-uri: 'Sunt suspect'

Marţi, Federaţia a anunţat că pregăteşte o nouă plângere penală pentru abuz în serviciu pe numele ministrului Justiţiei, Tudorel Toader. Sindicaliştii îl acuză pe ministrul Justiţiei că întârzie semnarea unui ordin prin care angajaţii din penitenciare să îşi primească banii pentru orele suplimentare.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.