Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

ULTIMA ORĂ | Ședință a CMBSU - Se adoptă noi restricții pentru Capitală

prefectura bucuresti

Comitetul Municipiului Bucureşti pentru Situaţii de Urgenţă (CMBSU) s-a reunit, vineri, în şedinţă, pentru a dispune măsuri în contextul creşterii incidenţei COVID-19.

"Întrucât măsurile propuse de CNSU prin hotărârea nr. 76/30.09.2021 nu îşi produc efecte în afara aprobării lor prin acte normative ale Guvernului, iar şedinţa de Guvern va fi mâine, pentru constatarea încadrării în limitele incidenţei cumulate în vederea punerii în aplicare a măsurilor stabilite în HG 932/2021 cu modificările şi completările ulterioare, au fost convocaţi membrii CMBSU pentru astăzi (...) pentru a hotărî asupra măsurilor ce urmează a fi adoptate şi asupra termenului de intrare în vigoare a acestora", a declarat purtătorul de cuvânt al Prefecturii Capitalei, Mariana Stancu-Ţipişcă.

Capitala a ajuns vineri la o incidenţă COVID-19 de 7,68 de cazuri la mia de locuitori, după ce joi aceasta a fost de 6,64, iar miercuri de 6,33.

Miercuri, când incidenţa COVID-19 a depăşit în Capitală 6 la mia de locuitori, subprefectul Capitalei Antonela Ghiţă amintea că termenul legal pentru convocarea CMBSU este de 48 de ore şi că se calculează începând cu ora 0,00 a zilei următoare.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.