Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

ULTIMA ORĂ EHF a decis că CSM Bucureşti şi SCM Râmnicu Vâlcea s-au calificat în optimile Ligii Campionilor, alături de toate echipele

Cristina Neagu

Forul european de handbal (EHF) a anunţat, miercuri seară, că toate cele 16 echipe din grupele Ligii Campionilor la feminin şi masculin se vor califica în optimi, urmând a evolua după Tabela Berger. Cu o etapă înaintea încheierii meciurilor din grupe, EHF a luat o decizie din cauza multiplelor amânări de partide, care nu se vor mai juca. CSM Bucureşti este norocoasă, câştigă la ”masa verde” două restanţe, SCM Râmnicu Vâlcea pierde trei.

Conform deciziei Comitetului Executiv al EHF, care a luat în considerare ”ambiţia tuturor cluburilor de a se califica în faza eliminatorie”, dar şi pentru ”a evita situaţiile neclare” privind meciurile amânate din cauza pandemiei, toate echipele din grupe sunt calificate în faza următoare, adică optimile de finală.

Citește și: După ce PNL s-a prăbușit în sondaje, Rareș Bogdan dezvăluie că electoratul liberal s-a mutat în zona AUR

Se va juca după Tabela Berger, încrucişat, adică locul 1 cu locul 8, 2-7, 6-3, 5-4, datele urmând a fi anunţate de EHF.

De asemenea, în privinţa meciurilor amânate, care afectează şi CSM Bucureşti şi SCM Râmnicu Vâlcea, EHF a decis ca acestea să fie pierdute/câştigate la ”masa verde”, în funcţie de motivele nedisputării.

Citește și: Alexandru Rafila îl ia la rost pe Vlad Voiculescu: ‘Am asistat la 50 de zile de ministeriat fără măsuri, doar cu o campanie de imagine personală’

Astfel, în grupa A, CSM Bucureşti este norocoasă cu două victorii, adică 4 puncte în clasament (două scoruri de 10-0), pentru meciurile amânate cu SG BBM Bietigheim şi Rostov Don, iar în grupa B, SCM Râmnicu Vâlcea pierde cele trei restanţe, două cu Borussia şi una cu Podravka.

Echipele vor evolua în optimi eliminatoriu, după care competiţia îşi va urma cursul anunţat oficial, adică sferturi de finală şi Turneu Final Four.

Citește și: Acum îl apără, în 2018 îl făcea praf! Tănase Stamule, despre Vlad Voiculescu: ‘Provin dintr-o familie cu grade foarte înalte în vechea Securitate’

EHF a operat deja scorurile în grupe, astfel că în grupa A, CSM Bucureşti se află pe locul 2, cu 17 puncte, iar în grupa B, SCM Râmnicu Vâlcea ocupă locul 6, cu 8 puncte.

În ultima etapă, CSM va juca sâmbătă, cu Metz, iar în grupa B, SCM Râmnicu Vâlcea va primi, duminică, vizita celor de la Brest Bretagne Handball.

Citește și: Ludovic Orban: ‘Nu se vor mai crește pensiile, când vrea PSD, ba în iunie, ba în septembrie sau oricând le promit pensionarilor’ .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.