Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

ULTIMA ORĂ - Familia Luizei, SCANDAL la reconstituire: Dincă, la un pas să fie linșat din nou

captura tv
mama luiza

Gheorghe Dincă, la un pas să fie linșat din nou! Familia Luizei Melencu a făcut scandal la reconstituire, atacând mașina poliției în care era criminalul fiicei lor, anunță Antena3.

Gheorghe Dincă va fi purtat de anchetatori, din nou, pe străzi. De data aceasta se va face reconstituirea în cazul răpirii Luizei Melencu, cealaltă fată pe care Dincă a recunoscut că a ucis-o.

Anchetatorii nu au totuşi nicio dovadă că este moartă, în afară de mărturia suspectului. Pentru părinţii Luizei e un moment cu atât mai greu, cu cât au trecut cinci luni şi nu au nicio informaţie clară legat de ceea ce s-a întâmplat cu fiica lor.

SURSE Cad măștile în Parlament: culisele moțiunii de cenzură pentru răsturnarea Guvernului

Mama, mătuşa şi bunicul Luizei au decis să vină la casa lui Gheorghe Dincă, acolo unde suspectul a fost adus pentru a reconstitui atacul asupra Alexandrei Măceşanu. În faţa porţii, a avut loc un incident între bunicul Luizei şi jandarmi.

Alexandra şi Luiza trăiesc, crede Monica Melencu, mama Luizei. Femeia susţine că probele adunate până acum nu demonstrează clar că cele două fete au fost ucise. Spune că Dincă face parte dintr-o reţea de trafic de persoane care are ramificaţii la vârful autorităţilor din Caracal.

Avocatul familiei Luizei lansează un scenariu halucinant: Gheorghe Dincă ar fi încheiat un târg cu anchetatorii, pe care ar fi ajuns să îi şantajeze. Suspectul le-ar fi promis procurorilor că va mărturisi tot, cu o condiţie: ca anchetatorii să-i lase în pace familia.

Rudele Luizei spun că anchetatorii nu au anunţat direct familia despre reconstituirea care urmează. Ar fi aflat acest lucru de la televizor şi de la avocatul lor.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.