Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Breaking! Fiii Sidoniei fac vrăji în fața anchetatorilor după crima de la petrecerea cu vedete. Motivul invocat ca să scape 'basma curată'

www.burntorangereport.com
arestat, cătușe, reținut

Breaking! Fiii Sidoniei fac vrăji în fața anchetatorilor după crima de la petrecerea cu vedete. Motivul invocat ca să scape 'basma curată'

Reținuți pentru 24 de ore, fiii vrăjitoarei Sidonia, acuzați că au ucis un bărbat la petrecerea cu vedete de la Hotel Belmont din Padina, Dâmbovița, vor ajunge în fața judecătorilor care vor decide dacă-i vor aresta preventiv pentru 30 de zile.

Cei trei suspecți au fost audiați timp de mai multe ore de anchetatori, iar luni dimineață au ajus din nou în fața procurorilor, la Parchetul Dâmbovița.

content-image

Ei susțin în continuare că cel care a provocat totul a fost bărbatuil de 41 de ani care i-a dat un pumn unuia dintre frați, care ar fi făcut o remarcă nepotrivită la adresa soției victimei. Apoi, totul a degenerat, iar frații au sărit la bătaie, inclusiv cu o macetă, cu care l-ar fi înjunghiat de mai multe ori pe bărbat. Astfel că așa s-a ajuns la crimă.

Cei trei frați vor ajunge luni în fața judecătorilor, care vor decide dacă aceștia rămân în continuare în spatele gratiilor.

Petrecere cu vedete

Crima a avut loc la un hotel de patru stele din zona Moroeni – Padina, în judeţul Dâmboviţa. După o petrecere cu dedicaţii, la care participau și mai mulți artiști, precum Alex Velea, Alina Eremia și Antonia, un bărbat de 41 de ani din Târgovişte a fost găsit înjunghiat mortal.

Crima ar fi avut loc după un conflict spontan iscat între victimă şi trei frați care fac parte din temuta grupare interlopă Fabian condusî de soțul cunoscutei vrăjitoare Sidonia.

Citește și: El este bărbatul măcelărit cu maceta chiar în faţa soţiei de către fiii vrăjitoarei Sidonia

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.