Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ultima oră! Flagrant al Poliției și DIICOT: Albanez prins în București cu trei kilograme de cocaină

albanez cocaina Bucuresti

Ultima oră! Flagrant al Poliției și DIICOT: Albanez prins în București cu trei kilograme de cocaină

Polițiștii Direcției de Combatere a Criminalității Organizate, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T., au documentat activitatea infracțională a unei persoane (cetățean străin, albanez), cercetată pentru trafic de droguri de mare risc și deținere de droguri de mare risc, fără drept, pentru consum propriu.

Astfel, aceasta a fost prinsă în flagrant delict, în municipiul București, în timp ce deținea pentru comercializare, în autoturismul cu care se deplasa, 3 kilograme de cocaină (ambalată în trei pachete).

De asemenea, asupra sa au fost descoperite ascunse, în portochelari, două punguțe în care se aflau alte aproximativ 8 grame de cocaină.

Traficantul a fost reținut și va ajunge în fața judecătorilor

La data de 29 aprilie 2024, procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Structura Centrală au dispus reținerea persoanei (cetățean străin), cercetată pentru săvârșirea infracțiunilor de trafic de droguri de mare risc și deținere de droguri de mare risc, fără drept, pentru consum propriu.

În cursul acestei zile, 30 aprilie, a fost sesizat judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului București cu propunere de arestare preventivă a acesteia, pentru 30 de zile.

Suportul de specialitate a fost asigurat de Direcția Operațiuni Speciale din Poliția Română și de către Biroul Tehnic și de Criminalistică din cadrul D.I.I.C.O.T.- Structura Centrală.

content-image

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.