Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

ULTIMA ORĂ Focuri de armă la Constanța - Doi bărbați au fost arestați

AJC.com
foc de arma, pistol

Poliţiştii constănţeni au tras focuri de avertisment pentru prinderea mai multor persoane suspectate de furt de componente de cale ferată. Doi bărbaţi au fost arestaţi în acest caz.

Potrivit unui comunicat de presă transmis, miercuri, de Poliţia Judeţeană Constanţa, poliţişti din cadrul Postului de Poliţie Transporturi Feroviare şi Navale Medgidia au fost sesizaţi, marţi, despre faptul că s-ar fi sustras componente de la calea ferată, de pe podul feroviar care leagă municipiul Medgidia de localitatea Negru-Vodă.

Citește și: Purtătorul de cuvânt de la Matei Balș: Nu este atât de important să știm câte persoane sunt infectate cu noile tulpini .

"La faţa locului, poliţiştii de la Transporturi au găsit două atelaje hipo, iar pentru că ocupanţii acestora au refuzat să oprească la semnal, poliţiştii au efectuat un foc de avertisment în plan vertical. Persoanele în cauză au fost identificate, fiind vorba despre doi bărbaţi, de 38, respectiv 47 de ani, şi doi minori, bănuiţi că ar fi sustras componente de cale ferată”, se arată în comunicat.

Sursa citată menţionează că la faţa locului au fost identificate şase bucăţi de contraşină de cale ferată.

Cei doi bărbaţi au fost reţinuţi pentru 24 de ore pentru furt calificat, fiind prezentaţi instanţei care a decis arestarea lor preventivă pentru 30 de zile.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.