Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

ULTIMA ORĂ: Fostul ministru Ana Birchall a demisionat din grupul PSD

ana birchall

Ana Birchall, fost vicepremier şi fost ministru al Justiţiei, şi-a depus luni, 27 ianuarie, demisia din grupul PSD din Camera Deputaţilor. Aceasta urmează să activeze ca deputat neafiliat, deocamdată neexistând informaţii despre o posibilă afiliere la un alt grup parlamentar.

"Aș vrea să vă spun că astăzi am îndeplinit o formalitate: am înaintat Biroului Permanent al Camerei Deputaților demisia mea din grupul parlamentar PSD. Voi continua să reprezint interesele celor care m-au votat, cu același profesionalism și responsabilitate, respectând jurământul depus, în calitate de deputat neafiliat. Cel puțin pentru moment...", scrie Birchall pe Facebook.

Viorica Dăncilă, pe atunci preşedinte al PSD, a anunţat, pe 12 noiembrie 2019, că Ana Birchall a fost exclusă din partid. Ea a explicat că fostul ministru al Justiţiei a creat o problemă Partidului Social Democrat şi, pornind de la acest lucru, mai mulţi colegi au propus excluderea ei. "A ieşit cu declaraţii pe justiţie fără să aibă din partea CEX acest drept", a susţinut liderul PSD.

Birchall afirma ulterior că a aflat "cu surprindere", din presă, că a fost exclusă din PSD şi că, "în ciuda acestei atitudini de neînţeles", nu se va dezice de valorile care au ghidat-o pe parcursul întregii cariere politice.

CITEȘTE ȘI: Îți crește păr în urechi? Este printre primele simptome ale unei boli grave .

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.