Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

ULTIMĂ ORĂ Fostul preşedinte al CJ Buzău, Cristinel Bîgiu, ELIBERAT din Penitenciarul Focşani

bigiu dna

Decizie de ultimă oră. Fostul preşedinte al CJ Buzău, Cristinel Bîgiu, astăzi, din Penitenciarul Focșani. Acesta a fost condamnat la cinci ani de detenție într-un dosar în care era cercetat pentru luare de mită.

Citește și: Victor Ponta, BOMBĂ cu CEAS - Anunță suspendarea finanțării de la stat pentru partide: 'Bugetul pe 2019 e un fake'

Fostul președinte al Consiliului Județean Buzău a fost eliberat, marți, din Penitenciarul Focșani, după ce, în 6 februarie, magistrații de la Judecătoria Focșani au admis cererea privind eliberarea condiţionată formulată de avocații lui Cristinel Bîgiu. Decizia nu a fost contestată în termenul legal de trei zile, astfel că a devenit definitivă.

Fostul prefect, senator și președinte al Consiliului Județean Buzău, Cristinel Bîgiu, a ajuns după gratii la finalul anului 2016. Inițial, el a fost condamnat la 5 ani şi două luni închisoare, pentru săvârşirea infracţiunii de luare de mită, dar anul trecut pedeapsa i-a fost majorată.

Cristinel Bîgiu trebuia să fie eliberat din închisoare pe 20 septembrie 2021, dar instanța a decis că intervalul cuprins între data eliberării condiţionate şi data împlinirii duratei pedepsei constituie termen de supraveghere pentru condamnat.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.