Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ultima oră | Fostul primar Sorin Oprescu, ținut în suspans de Curtea de Apel București

640px-Sorin_Oprescu_(cc)

Curtea de Apel București ar putea amânat, vineri, pentru a patra oară decizia definitivă în dosarul de corupție al fostului edil al Capitalei Sorin Oprescu, condamnat în prima instanță la 5 ani și patru luni de închisoare cu executare. Pronunțarea a fost amânată pentru 29 aprilie 2022.

Judecătorii erau aşteptaţi joi să dea un verdict final în dosarul în care Oprescu a fost condamnat, în mai 2019, în primă instanţă, de Tribunalul Bucureşti, la 5 ani şi 4 luni închisoare cu executare.

Sentinţa în dosar ar fi trebuit dată în luna aprilie 2021, însă cele două judecătoare din complet - Daniela Panioglu şi Alina Nadia Guluţanu - nu ajuns la un acord, astfel încât a fost cooptat un al treilea judecător prin formarea unui complet de divergenţă, iar dezbaterile în proces au fost reluate de la zero. Nici de această dată nu s-au înțeles.

Potrivit DNA, de la finalul anului 2013, Oprescu a condus un grup infracţional organizat, constituit de directorul Administraţiei Cimitirelor şi Crematoriilor Umane Bogdan Cornel Popa, care avea ca scop săvârşirea de infracţiuni de corupţie, mai precis dare şi luare de mită, din sume provenite din bugetul Municipiului Bucureşti.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.