Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ultimă oră: George Simion s-a ales cu dosar penal! Liderul AUR a condus cu permisul suspendat

captură facebook
George Simion

Liderul AUR, George Simion, este cercetat în cadrul unui dosar penal pentru că a condus un autoturism având permisul de conducere suspendat.Simion susține că nu a știut că are permisul suspendat deoarece nu a fost înștiințat. Dosarul penal a fost deschis în urma scandalului produs în noaptea de joi spre vineri în Piața Victoriei din București. Potrivit Poliției, polițiștii rutieri au depistat un bărbat în vârstă de 36 de ani care a condus un autoturism având permisul de conducere suspendat. Acesta a fost condus la sediul Brigăzii Rutiere, unde i-a fost întocmit un dosar penal pentru conducere fără permis, respectiv conducerea unui autovehicul pe drumurile publice având suspendată exercitarea dreptului de a conduce, scrie Mediafax.

Liderul AUR, George Simion, susține că nu a știut că are permisul suspendat deoarece nu a fost înștiințat. De asemenea, el spune că a fost în aceeași situație în 2020, iar dosarul a fost clasat.

Tot în Piața Victoriei, polițiștii au depistat un șofer care a condus și oprit un autocar într-o zonă interzisă. Agenții susțin că un polițist a fost agresat, iar șoferul a refuzat să mute autocarul.

„Acesta a refuzat să se supună dispoziției polițiștilor rutieri de mutare a autocarului din zona interzisă, motiv pentru care a fost sancționat contravențional cu 1.450 de lei, fiind dispusă și măsura complementară de suspendare a dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice pentru o perioadă de 30 de zile. Pe timpul intervenției, unul dintre polițiști a fost agresat, în acest sens fiind sesizată unitatea de parchet competentă în vederea continuării cercetărilor pentru o posibilă faptă de ultraj. Ulterior, polițiștii rutieri au dispus măsura ridicării autocarului, folosindu-se în acest scop o platformă de tractare”, au explicat polițiștii.

Polițiștii și jandarmii au aplicat trei sancțiuni contravenționale în valoare de 14.200 lei pentru tulburarea liniștii și ordinii publice.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.