Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

ULTIMA ORĂ Gheorghe Dincă a fost luat de TRUPELE SECIALE și dus la locul unde spune că a aruncat cadavrul Luizei Melencu

UPDATE

Din anumite informații, se pare că Gheorghe Dincă ar fi incinerat-o și pe Luiza Melencu și i-a aruncat oasele lângă o pădure de lângă Caracal. El le-a spus procurorilor că a abanadonat mai multe lucruri acolo.

Știrea inițială

Gheorghe Dincă, monstrul din Caracal, cel care a recunoscut că le-a violat și ucis pe Alexandra Măceșanu (15 ani) și Luiza Melencu (18 ani), este dus, la această oră, cu trupele speciale, într-un loc la marginea unei păduri unde ar aruncat cadavrul Luizei.

Aproximativ 6 luptători de la trupele speciale, celebrii ”mascați”, înarmați cu mitraliere de asalt, l-au dus pe Dincă la locul pe care el l-a indicat că ar fi aruncat resturile cadavrului Luizei.

Citește și: Alexandru Cumpănașu a răbufnit: S-a confirmat că Alexandra a fost victima unei rețele internaționale de răpiri și exploatare de fete!

Anchetatorii au găsit, luni, într-o pădure de lângă Caracal, rămășițe umane despre care Gheorghe Dincă susține că ar aparține Luizei Melencu, tânăra dispărută în luna aprilie și despre care se presupune că ar fi a doua victimă a bărbatului.

Luiza Melencu este dispărută din luna aprilie și se presupune că ar a doua victimă a lui Gheorghe Dincă, anchetatorii încercând în ultimele zile să fixeze prezența Luizei la domiciliul bărbatului.

Citește și: Amendă pentru femeia care protesta în fața casei lui Gheorghe Dincă- Care este cauza

Sâmbătă, procurorii DIICOT au anunțat, oficial, că în urma analizelor Institutului Național de Medicină Legală a oaselor ridicate de la domiciliul lui Gheorghe Dincă, a rezultat profilul genetic al unei singure persoane, respectiv al Alexandrei Măceșanu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.