Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

ULTIMA ORĂ Hamas suspendă evacuarea de cetăţeni străini şi cu dublă cetăţenie spre Egipt

cloudfront.ne
hamas gaza

Guvernul Hamas a suspendat evacuarea de cetăţeni străini şi cu dublă cetăţenie spre Egipt, din cauza refuzului Israelului de a lăsa să plece răniţi palestinieni spre spitale egiptene, a anunţat sâmbătă pentru AFP un responsabil al administraţiei punctelor de trecere.

"Niciun deţinător de paşaport străin nu va putea părăsi Fâşia Gaza înainte ca răniţii care trebuie să fie evacuaţi din spitalele din nordul Fâşiei Gaza să poată fi transportaţi spre terminalul de la Rafah", punct de trecere între teritoriul palestinian şi Egipt, a declarat acest responsabil, citat de AFP fără a i se preciza numele, scrie AGERPRES.

Egiptul va ajuta la evacuarea a "în jur de 7.000" de străini şi cetăţeni cu dublă cetăţenie din Fâşia Gaza, a anunţat joi Ministerul Afacerilor Externe egiptean, a doua zi după primele evacuări din sudul teritoriului palestinian.

Din 7 octombrie, Fâşia Gaza este bombardată fără încetare de Israel, ca răspuns la un atac fără precedent al mişcării islamiste palestiniene Hamas pe teritoriul israelian.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.