Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

ULTIMĂ ORĂ Hunedoara: Protest spontan la Mintia, 110 salariaţi au refuzat să intre la lucru. Termocentrala a fost oprită

ultima ora

E protest din nou la Mintia, acolo unde oamenii refuză să mai muncească.  Un număr de 110 salariaţi ai Termocentralei Mintia din judeţul Hunedoara, au refuzat luni dimineaţă să intre la lucru şi protestează în curtea instituţiei pentru că de şase luni nu şi-au primit bonusurile la salarii. Liderul Sindicatului ”Solidaritatea”, Cristian Iştoc a anunţat că centrala a fost oprită sâmbătă noaptea din cauza lipsei de cărbune, conform News.ro.

Citește și: IZOLAREA a fost pentru fraieri: traficul de cocaină a EXPLODAT în timpul pandemiei, anunță Europol

Cei 110 protestatari au anunţat că refuză să intre la muncă deoarece de şase luni nu au primit anumite bonusuri la salarii, cum ar fi decontarea transportului, tichete de masă, ajutorul de încălzire.

 

Cu tot cu bonusuri, salariile energeticienilor sunt de 3500 - 5.500 de lei, anunţă reprezentanţii Sindicatului ”Solidaritatea” din Valea Jiului. Preşedintele Sindicatului ”Solidaritatea”, Cristian Iştoc, a anunţat luni dimineaţa că încă de sâmbătă noaptea, Termocentrala Mintia a fost oprită deoarece nu mai există cărbune în stocuri. ”Lipsa cărbune. Centrala a fost oprită la zero, sâmbătă noaptea. Sunt lucrări şi manevre chiar dacă e la zero”, a declarat Iştoc.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.