Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

ULTIMA ORĂ - IGPR reacţionează la presupusa desfiinţare a Serviciului Omoruri al Poliţiei Capitalei: 'Această informaţie este falsă'

Twitter
politie crima

Inspectoratul General al Poliţiei Române reacţionează la informațiile vehiculate în spațiul public, cu privire la ,,desființarea Serviciului Omoruri al Poliției Capitalei”. IGPR susţine că "această informație este falsă", deşi recunoaşte că există un proces de reorganizare.

"Niciodată nu s-a luat în calcul desființarea Serviciului Omoruri din cadrul Poliției Capitalei. Această structură este necesară Poliției Române și are un rol bine stabilit în activitatea de combatere a criminalității din sfera de competență, în municipiul București.

Menționăm că, de la începutul acestui an, la nivel național, a fost inițiat un amplu proces de evaluare și eficientizare a activităților unităților de poliție, dar nicio clipă nu s-a discutat despre desființarea unor astfel de structuri, cum fals a fost vehiculat în spațiul public.

Obiectivul acestui proces de reorganizare este dezvoltarea unor structuri de poliție, în scopul eficientizării activităților, în beneficiul cetățenilor.

Acest proces are loc și la nivelul Poliției Capitalei, având același scop - oferirea unui serviciu polițienesc de calitate.

Considerăm că aceste informații de tip ,,fake news”, afectează grav imaginea instituției și creează un sentiment de neîncredere, atât în interiorul instituției, cât și în rândul opiniei publice.

Recomandăm tuturor să se informeze doar din surse oficiale, pentru a evita dezinformarea și vă asigurăm că, de fiecare dată, informațiile de interes public vor fi transmise cu celeritate", transmite IGPR.

Președintele Klaus Iohannis a declarat miercuri, la Cotroceni, că nu a auzit despre desființarea Serviciului Omoruri din cadrul Poliției Române. „Am discutat despre organizarea internă a ministerelor, dar despre desființarea unui serviciu vital nu am auzit. Poate aveți surse, voi verifica”, a declarat Klaus Iohannis, întrebat de jurnaliști pe această temă,

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.