Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ultimă oră: Jandarmeria Cluj l-a amendat pe Gheboasă pentru recitalul de la Untold! A fost sesizat și CNCD

jandarmeria

Scandalul recitalulului susținut de artistul Gheboasă la Untold explodează în mod neașteptat. Jandarmeria Cluj s-a sesizat în urma scandalului public și a analizat filmările. Versurile obsecene, care au scandalizat o parte din țară i-au deranjat și pe cei de la Jandarmerie, care l-au amendat pe Gheboasă.

A fost sesizat și CNCD, mai anunță Jandarmeria

"În data de 6 august a.c., ca urmare a informațiilor apărute în spațiul public cu privire la concertul susținut de trapperul Gheboasa, în timpul căruia acesta a avut versuri vulgare și rasiste, Gruparea de Jandarmi Mobilă Cluj Napoca s-a autosesizat și a luat decizia de a analiza suportul optic pe care l-a avut la dispoziție.

În urma analizării informațiilor și verificării aspectelor semnalate, în data de 8 august a.c., a fost aplicată în acest caz o sancțiune contravențională, conform prevederilor art. 2, alin. 1) din Legea 61/1991, constând în amendă în valoare de 1.000 lei, pentru "proferarea de injurii, expresii jignitoare sau vulgare, de natură să tulbure ordinea şi liniştea publică sau să provoace indignarea cetăţenilor ori să lezeze demnitatea şi onoarea acestora”.

Totodată, menționăm faptul că a fost sesizat Consiliul Național pentru Combaterea Discriminării pentru analizarea actului artistic, a cuvintelor și expresiilor utilizate, din perspectiva comiterii unor eventuale fapte antisociale de discriminare", anunță Jandarmeria.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.