Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

ULTIMA ORĂ: Liviu Dragnea anunţă că Lia Olguţa Vasilescu va fi purtătorul de cuvânt al PSD

Facebook.com
olguta vasilescu dragnea si manda

Liviu Dragnea, preşedintele PSD, a anunţat luni, după şedinţa de plen a Camerei Deputaţilor, că Lia Olguţa Vasilescu va fi propusă în funcţia de purtător de cuvânt al partidului. Numirea urmează să fie validată de Biroul Permanent al PSD.

"O să o propun pe Olguţa Vasilescu purtător de cuvânt al partidului în primul Birou Permanent Naţional. Este un om foarte aplicat, foarte bine priceput, primar al Craiovei, care a schimbat enorm de mult acel oraş, gestionând proiecte de infrastructură complicate, a arătat la Ministerul Muncii că este foarte pricepută. Este un om care poate munci foarte mult şi care poate ajuta prim-ministrul cu informaţii, se poate şi implica în a dinamiza anumite proiecte importante pe care ministerul Transporturilor le derulează. Eu cred că decizia prim-ministrului de a o coopta în echipă este una foarte bună şi susţin cu toată tăria lucrul ăsta", a declarat Dragnea.

Lia Olguţa Vasilescu a fost numită luni şi în funcţia de secretar al Camerei Deputaţilor, după ce duminică a fost numită în funcţia de consilier onorific al premierului Dăncilă.

După ce a demisionat din funcţia de ministru al Muncii, Lia Olguţa Vasilescu a fost respinsă pe rând de Klaus Iohannis pentru funcţiile de ministru al Transporturilor şi al Dezvoltării.

CITEȘTE ȘI: Săpun lichid sau săpun solid? Specialiştii tranşează disputa .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.