Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

ULTIMA ORĂ - Lovitură GREA pentru firma Tel Drum: Ce INTERDICŢIE au impus magistraţii de la Tribunalul Bucureşti

breaking news stiripesurse.ro

Lovitură grea pentru firma Tel Drum, din partea magistraţilor de la Tribunalul Bucureşti. Judecătorii au decis, vineri, să menţină măsura preventivă pentru firma Tel Drum. Concret, firma din Teleorman rămâne cu interdicţia de a iniţia procedura de lichidare sau de dizolvare, pentru o perioadă de 60 de zile, potrivit Mediafax.

Citeşte şi: Un GIGANT din retail, cunoscut şi în România, PUNE LACĂTUL: Închide 60 de magazine şi disponibilizează 1.000 de angajaţi

În luna ianuarie, magistraţii Tribunalului Teleorman au admis deschiderea procedurii de insolvenţă pentru societatea Tel Drum Alexandria. Hotărârea magistraţilor teleormăneni a venit după ce, cu câteva zile înainte, Tribunalul Bucureşti au admis cererea Direcţiei Naţionale Anticorupţie (DNA) de luare a măsurii interdicţiei iniţierii procedurii de dizolvare sau lichidare a persoanei juridice Tel Drum sau suspendarea acestor proceduri întrucât firma nu ar mai putea fi trasă la răspundere.

SC Tel Drum SA a fost trimisă în judecată, ca persoană juridică, pentru folosire sau prezentare cu rea-credinţă de documente ori declaraţii false, inexacte sau incomplete, dacă fapta are ca rezultat obţinerea pe nedrept de fonduri europene, cu consecinţe deosebit de grave, pe 27 decembrie 2017.

Citeşte şi:  Pedepse DURE pentru foştii asociaţi ai lui Sorin Ovidiu Vântu: Despăgubiri FABULOASE şi ani GREI de închisoare

De asemenea, potrivit DNA, într-un dosar separat aflat în faza de urmărire penală, faţă de SC Tel Drum SA s-a dispus urmărirea penală, având calitatea de suspectă pentru constituire a unui grup infracţional organizat, evaziune fiscală în formă continuată, complicitate la două infracţiuni de abuz în serviciu cu obţinere de foloase necuvenite pentru sine sau altul.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.