Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

ULTIMĂ ORĂ: MAE a emis o avertizare de călătorie - Sunt vizați TOȚI românii care călătoresc în Spania

Ultima Ora breaking news

Ministerul Afacerilor Externe din România îi avertizează pe cetățenii români că marți și miercuri vor fi furtuni în câteva zone ale Spaniei. Autoritățile au emis o avertizare de călătorie.

Ministerul Afacerilor Externe informează cetățenii români care se află, tranzitează sau doresc să călătorească în Regatul Spaniei că Agenția Meteorologică Spaniolă a actualizat prognoza de vreme nefavorabilă și a emis, pentru intervalul 31 august - 1 septembrie, un cod galben de precipitații abundente și furtuni, scrie Mediafax.

Marți, este cod galben de precipitații abundente în comunitățile Aragon, Castilla - La Mancha și Catalonia. O altă avertizare cod galben de furtuni vizează zonele Aragon, Castilla y Leon, Castilla - La Mancha, Catalonia și Comunitatea Valenciană.

Miercuri, va fi în vigoare o avertizare cod galben de precipitații abundente în comunitățile Madrid, Aragon, Castilla y Leon, Castilla - La Mancha, Extremadura și Navarra. De asemenea, va fi cod galben de furtuni în comunitățile Madrid, Andalucia, Aragon, Asturias, Cantabria, Castilla y Leon, Castilla - La Mancha, Extremadura, Galicia, Murcia, Navarra, Țara Bascilor și La Rioja.

Ministerul Afacerilor Externe le recomandă cetățenii români să consulte în permanență informațiile publice comunicate de autoritățile spaniole.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.