Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

ULTIMA ORĂ - Mălin Bot, PLÂNGERE PENALĂ pe numele lui Codrin Ștenfăescu. Reacția liderului PSD

ev.ro
Malin Bot

Fostul jurnalist Mălin Bot a depus o plângere penală pe numele secretarului general adjunct al PSD, Codrin Ștefănescu, după incidentele de la ÎCCJ.

„Tocmai am iesit de la Sectia 6 unde am extins plangerea penala pentru lovirile de la Inalta Curte si asupra lui Codrin Stefanescu si Mario Rafael, seful lui de cabinet. Am aratat anchetatorilor imaginile de la fata locului si poze care dovedesc ca organizatorul si coordonatorul grupului de interlopi si persoane agresive a fost Codrin Stefanescu. Mario Rafael m-a bruscat, incercand sa ma impiedice sa ies din cladirea Inaltei Curti pentru a nu putea sa-i adresez intrebari lui Dragnea. Am descris momentele in care Codrin Stefanescu mi-a adus injurii si a incercat sa provoace scandal in sediul ICCJ. Unul dintre suspecti a recunoscut ca m-a bruscat si azi am facut procedura de identificare dupa planse foto, dosarul va merge la Parchet. Am indicat expres anchetatorilor si situatia legata de camerele cu care a filmat Jandarmeria, astfel incat sa poata procurorul sa vada toate inregistrarile. Asadar, toata propaganda de ieri cu Dragnea care a fost prezentat ca victima si presupusele plangeri impotriva protestului #rezist sau a mea sunt minciuni sfruntate. Eu am incredere ca sistemul judiciar va trata serios cazul si va da o solutie corecta si legala.”, scrie Mălin Bot, pe Facebook.

La rândul său, într-o intervenție telefonicălla Antena3, Codrin Ștefănescu a spus că îi va face plângere pentru „denunț calomnios”, precizând că are „documente suplimentare” pentru a demonstra în instanță cât de agresiv a fost grupul, care l-a așteptat pe Dragnea la Înalta Curte.

„Dacă voi primi citație pentru plângerea asta, o să îi fac denunț calomnios. Dacă tot are timp de pierdut prin instanță, să piardă. Și o să venim cu documente suplimentare vis a vis de ce pregătea echipa asta, de lângă Mălin Bot, cât de agresivi au fost. Cu cătușe pe care au încercat să i le bage pe gât, cu pancarte, hărțuire verbală”, a spus Codrin Ștefănescu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.