Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

ULTIMA ORĂ MASACRU în SUA: Sunt mulți morți și răniți lângă un aeroport

NewsNOW from FOX
sua atac armat

Mai multe persoane au fost împuşcate mortal şi altele au fost rănite după ce o persoană înarmată a deschis focul, miercuri, la San Jose, în statul California, într-un spaţiu gestionat de Autoritatea de transport din comitatul Santa Clara din apropierea celui mai mare aeroport din oraş, relatează Reuters, AFP şi dpa.

Adjunctul şerifului din comitatul Santa Clara, Russell Davis, le-a spus jurnaliştilor că "există mai multe persoane rănite şi mai mulţi morţi" şi că persoana care a deschis focul a fost ucisă, scrie Agerpres.ro.

"Nu pot să confirm numărul exact de răniţi şi de morţi", a spus el, precizând că nu cunoaşte identitatea atacatorului şi nici nu poate confirma cum a murit.

Atacul a avut loc cu puţin timp înainte de ora locală 07.00 (14.00 GMT) într-un spaţiu administrat de Autoritatea de transport din Santa Clara.

"Atacatorul nu mai este o ameninţare, iar spaţiul a fost evacuat", a postat pe reţelele sociale primarul din San Jose, Sam Liccardo.

San Jose, un oraş cu circa un milion de locuitori, se află în Silicon Valley, un centru global de inovaţie tehnologică şi locul în care îşi au sediul cele mai mare companii tehnologice din SUA.

Potrivit unui canal local afiliat ABC News, locul în care s-a tras nu era deschis publicului, ceea ce înseamnă că atacatorul trebuie să fi fost un angajat pentru a putea pătrunde. În imaginile difuzate la ştiri pot fi văzute o serie de clădiri industriale aflate lângă calea ferată.

UPDATE: Cel puțin 8 persoane au fost omorâte, informează LA Times.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.