Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ultimă oră: Ministerul Apărării din Rusia recunoaște că a atacat cu rachete la Zaporojie

zaporojia

Ministerul Apărării rus a informat duminică, în buletinul său zilnic, că a lansat un atac cu rachete asupra oraşului Zaporojie, susţinând însă că ţinta a fost un depozit de combustibil, în contextul în care, potrivit Ucrainei, două persoane şi-au pierdut viaţa în urma bombardamentului, transmite EFE.

Rușii dau detalii despre atac

"În zona oraşului Zaporojie, o rachetă de înaltă precizie a distrus un depozit cu 70.000 de tone de combustibil folosit de Forţele Armate ale Ucrainei în Donbas", potrivit buletinului militar. Potrivit Kievului, în timpul atacului rusesc asupra Zaporojie, unde în regiunea cu acelaşi nume se află cea mai mare centrală nucleară din Europa, un bărbat de 50 de ani şi fiica lui de 11 ani au fost ucişi.

Salvatorii au scos-o în viaţă de sub dărâmături pe mama în vârstă de 46 de ani a fetei ucise şi care este grav rănită. Trupele ruse controlează o parte din regiunea Zaporojie (sudul Ucrainei), inclusiv centrala atomică, dar nu şi capitala regiunii.

Un bărbat în vârstă de 50 de ani şi fiica lui de 11 ani au fost ucişi în atacuri aeriene ruse care le-au lovit locuinţa din Zaporojie, în sud-estul Ucrainei, au declarat duminică oficiali ucraineni, transmite AFP.

"Inamicul a efectuat un atac cu rachete asupra Zaporojie şi a mai ucis o familie ucraineană", a declarat şeful serviciului de urgenţă al ţării, Serghei Kruk, pe reţelele de socializare.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.