Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

ULTIMA ORĂ Ninel Peia, candidat la alegerile prezidențiale, A DISPĂRUT: SPP a sesizat Poliția

Ninel PEIA

Ninel Peia, candidat la alegerile prezidențiale, a dispărut și este de negăsit. SPP, cel care se ocupă cu paza lui, a sesizat Poliția. Ninel Peia a participat miercuri la Cluj la o întâlnire electorală, iar noaptea a dispărut.

”În această dupa amiaza, IPJ Cluj a fost sesizat de catre Serviciul de Protectie si Paza despre dispariția lui Ninel Peia, candidat la președinția României. Acesta s-a cazat ieri la un hotel de pe raza mun. Cluj-Napoca iar în această dimineață nu a mai fost găsit și nici nu a mai răspuns la telefon.

Citește și: SURSE Ce date are IGPR despre dispariția candidatului la prezidențiale Ninel Peia: Polițiștii refac traseul cu ajutorul camerelor de supraveghere

In cauza se efectuează cercetări. Facem precizarea că persoana în cauză beneficia de serviciile de protecție si paza doar pe perioada activitatilor publice din cadrul campaniei electorale, el fiind vazut pe imaginile de pe camerele de supraveghere părăsind hotelul, în cursul nopții, la ora 1.17 minute.”, precizează IPJ Cluj.

Citește și: Solicitare către instanță! Gigi Becali vrea să i se șteargă condamnarea la închisoare din cazier!

Ninel Peia candidează la alegerile de duminică, fiind susţinut de Partidul Neamul Românesc.

Candidatul Partidului Neamul Românesc la președinție, Ninel Peia, a participat, miercuri seara, la un hotel din Cluj-Napoca la o întâlnire electorală alături de peste 50 de membri și simpatizați, la acțiune fiind prezent și secretarul general al formațiunii, generalul (r) Constantin Onișor.

Citește și: Schimbă liniile! După ce și-a instalat ‘Guvernul meu’, Klaus Iohannis îl ‘elimină’ pe dușmanul lui Liviu Dragnea

Surse judiciare au declarat, joi seară, corespondentului MEDIAFAX, că, după întâlnire, Peia și cei care îl însoțeau, s-au deplasat la un alt hotel unde erau cazați și de unde acesta a dispărut în cursul nopții.

„Avea doi SPP-iști care au stat cu el pe perioada întâlnirii electorale, după care l-au condus pe candidat la hotel. Ei au fost cei care au sesizat joi dimineață Poliția că Ninel Peia a dispărut”, au spus sursele citate.

Potrivit unor surse din Poliție, Ninel Peia nu a mai fost dat dispărut până acum.

Citește și: Vești importante! Ce se întâmplă cu veniturile acestor români .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.