Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

ULTIMA ORĂ Noi ARESTĂRI în ancheta privind atacurile teroriste din Viena

teroristi viena

Poliţia austriacă a arestat încă doi suspecţi în ancheta privind atacurile comise la Viena la începutul lunii noiembrie, transmite duminică Reuters, potrivit AGERPRES.

Parchetul austriac a precizat că unul dintre suspecţi este un cetăţean austriac de origine afgană, al cărui ADN a fost descoperit pe arma folosită de jihadistul care a ucis patru oameni pe 2 noiembrie în capitala Austriei. Procurorii vor solicita instanţei plasarea în arest preventiv a acestui suspect, în vârstă de 26 de ani.

''Urme ale ADN-ului acestei persoane au fost găsite pe armă'', a declarat o purtătoare de cuvânt a Parchetului austriac.

Firea iese la atac după ce liderii PNL, USR și UDMR au ajuns la un acord: 'S-a împărțit ciolanul. L-au făcut mai lung și mai dolofan, să ajungă la toată lumea'

Despre al doilea suspect nu au fost oferite detalii.

Poliţia l-a împuşcat mortal pe autorul atacului comis în 2 noiembrie la Viena, pe care autorităţile austriece l-au descris drept terorist islamist. Austria a arestat deja 15 oameni în ancheta privind acest atac; de asemenea, autorităţile germane şi cele elveţiene anchetează mai multe persoane bănuite de legături cu atacatorul.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.