Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

ULTIMĂ ORĂ Nuțu Cămătaru a fost ELIBERAT condiționat din Penitenciarul Găești

nutu camataru

 

Ion Balint, cunoscut drept Nuțu Cămătaru, va fi pus în libertate, marți, după ce magistrații Judecătoriei Găești, județul Dâmbovița, au decis să admită propunerea de eliberare condiționată formulată de Penitenciarul Găești unde Cătămaru era închis pentru șantaj, conform MEDIAFAX.

Potrivit portalului instanțelor, Judecătoria Găești “admite propunerea de liberare condiţionată formulată de Comisia de liberare condiţionată din cadrul Penitenciarului Găeşti pentru condamnatul Balint Ion, Dispune liberarea condiţionată a condamnatului Balint Ion”.

Citește și: BUBUIE scandalul în PRU - Fiica lui Vadim Tudor iese la atac după anunțul lui Sebastian Ghiță privind candidatura la europarlamentare

Surse judiciare au declarat, pentru MEDIAFAX, că Ion Balint, cunoscut drept Nuțu Cămătaru, va fi pus în libertate marți, după ce sentința dată de instanță nu a fost contestată. La ora transmiterii acestei știri, se fac formalitățile pentru ieșirea acestuia din închisoare.

Cămătaru a fost transferat de curând la Penitenciarul Găești de la cel din Ploiești.

Acesta era închis din octombrie 2018 pentru șantaj, având o pedeapsă de 5 ani și 11 luni de închisoare. În data de 8 octombrie 2018, magistraţii Curţii de Apel Ploieşti au admis cererea de contopire a pedepselor formulată de Ion Balint, cunoscut ca Nuţu Cămătaru.

“Dispune anularea Mandatului de executare a pedepsei închisorii (…) al Curţii de Apel Bucureşti - Secţia I Penală şi a Mandatului de executare a pedepsei închisorii (…) al Judecătoriei Sector 4 Bucureşti şi emiterea unui nou mandat de executare a pedepsei închisorii pentru pedeapsa rezultantă de 5 ani şi 11 luni închisoare, la rămânerea definitivă a prezentei sentinţe”, se arată în sentinţa dată la începutul lunii octombrie.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.