Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

ULTIMA ORĂ PANICĂ la Palatul Victoria: Un angajat a fost infectat cu coronavirus

palatul victoria guvern

UPDATE

Un angajat din cadrul unei structuri a Direcţiei pentru Relaţia cu Publicul de la Guvern se află internat pentru tratament după ce vineri a fost confirmat pozitiv la testul pentru COVID-19, potrivit unei informări a Guvernului.

"A fost confirmată pozitiv la testul pentru COVID-19 o persoană care are calitatea de funcţionar public şi îşi desfăşoară activitatea într-o structură din cadrul Direcţiei pentru Relaţia cu Publicul. Persoana în cauză a fost confirmată pozitiv în cursul zilei de vineri şi în acest moment este internată", se arată în informarea Guvernului.

Citește și: Rareș Bogdan a izbucnit: Gata cu capul plecat, România trebuie să stea în primul rând în Europa

Sursa citată menţionează că DSP Bucureşti a desfăşurat o anchetă epidemiologică, în cadrul căreia "au fost testaţi colegii de birou ai persoanei, cu rezultat negativ".

"Toate persoanele care au avut contact direct, de lungă durată, se află în izolare la domiciliu. Spaţiul în care şi-a desfăşurat activitatea a fost dezinfectat, conform protocoalelor sanitare. Facem menţiunea că persoana în cauză nu a avut contact direct cu membri ai Cabinetului", conform informării.

Citește și: Alexandru Rafila a reacționat după decizia CCR: Cred că trebuie să ne concentrăm puțin să învățăm, să educăm oamenii, să insistăm asupra măsurilor preventive pe care trebuie să le luăm

Știrea inițială

Unul dintre angajații Palatului Victoria a fost depistat pozitiv cu noul coronavirus! Este vorba despre o persoană care lucrează la Departamentul Registratură, din cadrul Secretariatului General al Guvernului, care are sediul în Palatul Victoria.

Anunță că angajatul a făcut testul duminică dimineața, când s-a autoizolat. Rezultatul a venit luni, atât în ceea ce-l privește pe el, cât și pe colegii săi. Aceștia au avut rezultate negative. Niciunul dintre acești angajați nu intră în contact cu miniștri sau cu premierul Ludovic Orban.

Citește și: EXCLUSIV VIDEO Cutremur major în Poliție! Scandal fără precedent: Mașini care circulă fără ITP valabil .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.