Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ultimă oră: Parchetul anunță prima reținere în cazul afaceristului ucis la Sibiu

facebook
suspect crima adrian kreiner

Procurorii anunță prima reținere în cazul crimei de la Sibiu. Anchetatorii au stabilit că, în cazul bărbatului din Dolj dus la audieri în cazul crimei de la Sibiu, ”nu au rezultat probe indubitabile pentru a putea fi luată o măsură preventivă”. Ei au menţionat că existau date că bărbatul ar fi unul dintre cei trei suspecţi, el fiind indicat şi de mai mulţi martori din dosar. Procurorii afirmă că, pe de altă parte, bărbatul din judeţul Timiş care a fost reţinut în acest caz va fi prezentat, vineri, instanţei cu propunere de arestare preventivă.

UPDATE - Reprezentanţii Parchetului de pe lângă Tribunalul Sibiu au anunţat că bărbatul reţinut în cursul zilei de joi în acest caz va fi prezentat instanţei cu propunere de arestare preventivă.

”Cu referire la persoana care a fost adusă aseară cu mandat de aducere şi audiată de procuror, din probatoriu nu a rezultat ca ar fi autor al infracţiunilor. Ca atare, procurorul nu a dispus nicio măsură faţă de aceasta”, au transmis ei.

ŞTIREA INIŢIALĂ - Inspectoratul de Poliţie Judeţean Sibiu a anunţat, vineri, că, în continuarea activităţilor specifice desfăşurate de către poliţiştii Serviciului Investigaţii Criminale Sibiu, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Sibiu, în baza unui mandat de aducere, un bărbat din judeţul Dolj a fost dus, joi seară, la sediul I.P.J. Sibiu.

”Cu privire la acest bărbat existau date şi indicii rezonabile că ar fi unul dintre cei 3 suspecţi de comiterea infracţiunilor de omor şi tâlhărie calificată săvârşite în data de 6 noiembrie a.c., în municipiul Sibiu, acesta fiind indicat inclusiv de către mai mulţi martori din dosar. Din verificările efectuate până la această dată, precum şi în urma audierii persoanei conduse la sediul I.P.J. Sibiu, nu au rezultat probe indubitabile pentru a putea fi luată o măsură preventivă faţă de acesta. Continuăm cercetările în vederea coroborării tuturor probelor pentru a lămuri cu exactitate situaţia de fapt şi natura implicării acestuia în comiterea faptei de pe raza municipiului Sibiu”, au transmis poliţiştii.

Cercetările în acest dosar continuă.

Procurorii din Sibiu anunţau că acei trei bărbaţi suspectaţi că l-au ucis pe omul de afaceri din Sibiu Adrian Kreiner au fost identificaţi, ei fiind din judeţul Dolj. Anchetatorii arătau că există posibilitatea ca ei să fi ieşit din ţară. Bărbatul de 44 de ani din judeţul Timiş, suspectat că a ajutat cei trei suspecţi în cazul crimei de la Sibiu, a fost reţinut pentru 24 de ore. El i-ar fi transportat şi găzduit pe cei trei bărbaţi din judeţul Dolj care ar fi comis fapta, iar pe unul dintre ei l-ar fi ajutat să părăsească ţara.

 

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.