Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Breaking: Procuroarea care cercetează cazul Sibiu anunță că suspectul audiat 12 ore a fost eliberat

breaking news ultima ora

Bărbatul din Dolj, despre care exista bănuiala că este unul dintre cei trei indivizi care au intrat în casa omului de afaceri Adrian Kreier, l-au bătut și l-au torturat, fapte ce au dus la decesul acestuia, a fost eliberat, vineri, din lipsă de probe, spun procurorii.

„Cu referire la persoana care a fost adusă aseară (joi seara - n.r.) cu mandat de aducere și audiată de procuror, din probatoriu nu a rezultat că ar fi autor al infracțiunilor. Ca atare, procurorul nu a dispus nicio măsură față de aceasta”, spune prim-procurorul adjunct al Parchetului de pe lângă Tribunalul Sibiu, Mihaela Ruginosu.

Întrebată de jurnaliști dacă acesta va fi eliberat, prim-procurorul adjunct a răspuns că acesta „nu a fost reținut. E liber să plece”.

Cu privire la bărbatul din județul Timiș, acuzat că i-a transportat și sprijinit pe cei trei indivizi, se va formula, vineri, propunere de arestare preventivă. Anterior, Poliția Sibiu a anunțat că în privința bărbatului din Dolj „existau date și indicii rezonabile că ar fi unul dintre cei 3 suspecți de comiterea infracțiunilor de omor și tâlhărie calificată” săvârșite asupra omului de afaceri Adrian Kreiner, în 6 noiembrie, în municipiul Sibiu.

Mai mult, acesta ar fi fost indicat inclusiv de către mai mulți martori din dosar. Cu toate acestea, „din verificările efectuate până la această dată, precum și în urma audierii persoanei conduse la sediul IPJ Sibiu, nu au rezultat probe indubitabile pentru a putea fi luată o măsură preventivă față de acesta”, transmit reprezentanții Poliției Sibiu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.