Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

ULTIMA ORĂ - Ploaie de oferte pentru George Pușcaș: o nouă echipă, din Anglia, este interesată de atacantul naționalei

George Pușcaș

O nouă formație se înscrie pe lista cluburilor care îl doresc pe atacantul echipei naționale de tineret a României, George Pușcaș. Pe site-ul dailymail.com a apărut o știre conform căreia jucătorul în vârstă de 23 de ani ar fi dorit de gruparea din liga a doua din Anglia, Birmingham City.

Udinese, Bologna și Torino sunt celelalte formații despre care s-a vorbit că l-ar vrea pe golgheterul României U21 de la EURO 2019.

Citește și: Dezvăluirile lui Petre Lăzăroiu aruncă în aer PSD: 'În spatele condamnării lui Dragnea au stat și unii din partidul nostru?' .

"Atacantul de 23 de ani a înscris 7 goluri pentru România în preliminarii, apoi a marcat cu Croația, Anglia și Germania (n.red. - de două ori), la turneul final.

Pușcaș a ajuns la Palermo de la Inter, anul trecut, pentru 2,9 milioane de lire, și a înscris 9 goluri în Serie B.

Cei de la Birmingham s-au despărțit de Garry Monk, iar secundul Pep Clotet a preluat echipa. Albaștrii au avut interdicție la transferuri până în această vară și au primit o penalizare de 12 puncte în Championship. Au rămas la doar 5 puncte peste linia retrogradării în sezonul trecut.

Birmingham este interesată acum de George Pușcaș. Albaștrii au nevoie de un golgheter, după ce l-au vândut pe Che Adams la Southampton, iar românul este o soluție, mai ales având în vedere dificultățile financiare ale celor de la Palermo.

Pușcaș a intrat recent în atenția mai multor cluburi, după performanța României de la Euro U21. A înscris 9 goluri în 33 de meciuri în sezonul trecut, a evoluat în Serie A la Benevento și Inter și are un pedigree decent.", au scris cei de la Daily Mail.

George Pușcaș este estimat la valoarea de 3 milioane de euro, conform site-ului de specialitate transfermarkt.com.

"Nu am vorbit încă despre viitorul lui George cu cei de la Inter. Să rămână acolo după turneul final Under 21? Exclud această posibilitate. Să joace în Serie A? Nu vorbesc decât despre momentul actual", a declarat, pentru Inter News, Crescenzo Cecere, agentul lui Pușcaș.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.