Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

ULTIMA ORĂ - Primar din Cluj, trimis în judecată după ce a fost prins în flagrant când mituia un ziarist

inquamphotos.com / Octav Ganea
mita, bani marcati

Primarul comunei clujene Beliş, Viorel Matiş, a fost trimis în judecată pentru dare de mită, după ce a fost prins în flagrant când oferea 200 de euro unui ziarist, pentru a nu mai publica articole critice la adresa sa, au informat vineri reprezentanţii DGA - Serviciul Judeţean Anticorupţie Cluj. 

"Ofiţerii Direcţiei Generale Anticorupţie - Serviciul Judeţean Anticorupţie Cluj au finalizat cercetările iar procurorul din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Cluj a întocmit rechizitoriul prin care, la data de 12.10.2018, a dispus trimiterea în judecată, în stare de libertate, a primarului unei comune din judeţul Cluj, pentru săvârşirea infracţiunii de dare de mită. Din cercetări a rezultat faptul că acesta a înmânat, în perioada noiembrie 2017 - martie 2018, suma de 1000 de lei şi 200 de euro unui ziarist, pentru ca acesta să nu publice articole defăimătoare la adresa sa", se arată într-o informare a DGA, conform agerpres.ro.

Contradicții între Guvern și Klaus Iohannis, pe o temă de interes național


Viorel Matiş a fost prins în flagrant în luna martie. 

"La data de 03.03.2018, procurori din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Cluj, cu sprijinul tehnic al ofiţerilor de poliţie judiciară din cadrul D.G.A. - S.J.A. Cluj, l-au prins în flagrant pe Matiş Viorel, primar al comunei Beliş, judeţul Cluj, în timp ce acesta oferea suma de 200 euro, numitului D.I.V., ziarist,  pentru a nu mai publica articole critice la adresa sa", se spunea, la data precizată, într-o informare a Tribunalului Cluj.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.