Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ultima oră! Procurorii cer reținerea lui Dan Ilie Morega

Facebook
Dan ilie Morega

Ultima oră! Procurorii cer reținerea lui Dan Ilie Morega

Procurorii Judecăriei Sectorului 1 cer, dupoă ultimele evenimente în care a fost implicat fostul baron de Gorj, Dan ilie Morega, reținerea acestuia și revocarea controlului judiciar.

Luna aceasta, Morega a fost prins la volanul mașinii sale în bucurești, circulând deși nu avea dreptul. Procurorii au întocvmit un dosar penal și, ulterior, s-a stabilit ca acesta să fie pus sub control judiciar. După ce joi seară a fost prins din nou la volanul autoturismului, după ce a făcut și un accident minor, procurorii bucureșteni au cerut, vineri, revocarea controlului judiciar cu măsura reținerii și propunerea în fața judecătorului pentru arestare preventivă pentru 30 de zile.

Fostul prefect de Gorj Dan Ilie Morega a fost implicat joi seara într-un accident rutier

Fostul prefect de Gorj Dan Ilie Morega a fost implicat joi seara într-un accident rutier. El este la al șaselea dosar penal pentru conducere fără permis.

„La data de 21 martie a.c., polițiști din cadrul Biroului Rutier Târgu Jiu s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că un bărbat, în vârstă de 78 de ani, din Târgu Jiu, în timp ce conducea un autoturism pe strada Fântânii din municipiu, a fost implicat într-un eveniment rutier soldat cu pagube materiale.

În urma verificărilor efectuate de polițiști, a reieșit faptul că bărbatul avea permisul de conducere retras, de la data de 6 februarie a.c.”, a precizat IPJ Gorj.

Fostul prefect s-a ales cu un dosar penal pentru conducere fără permis.

La începutul lunii martie, fostul prefect a fost plasat sub control judiciar după ce fost prins de nu mai puțin de cinci ori la volan, în ultimele patru săptămâni, deși nu mai avea permis de conducere.

Morega are interdicţia de a mai conduce un autovehicul, în cadrul măsurii controlului judiciar

“Procurorul a dispus luarea măsurii preventive a controlului judiciar pe o durată de 60 de zile, inculpatul având, printre altele, obligaţia să nu conducă autovehicule pe drumurile publice, în contextul în care persoana în cauză este cercetată pentru fapte similare în alte dosare penale înregistrate la Parchetul de pe lângă Judecătoria Târgu Jiu şi la Parchetul de pe lângă Judecătoria Baia de Aramă.

Inculpatului i s-a atras atenţia asupra faptului că, în caz de încălcare cu rea-credinţă a obligaţiilor care îi revin, măsura controlului judiciar se poate înlocui cu măsura arestului la domiciliu sau măsura arestării preventive”, au menţionat anchetatorii la începutul acestei luni.

A agresat o jurnalistă

Fostul prefect Dan Ilie Morega s-a ales cu un nou dosar penal după ce în cursul acestei zile a lovit o jurnalistă deranjat de întrebările acesteia.

Morega a chemat jurnaliștii pentru a organiza o conferință de presă după ce a fost prins pentru a 6-a oară la volanul mașinii sale deși avea permisul suspendat.

Poliția i-a deschis un nou dosar pentru loviri și alte violențe fostului prefect pentru agresiune, potrivit Digi 24.

Reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Gorj au anunţat că au fost sesizaţi despre faptul că o femeie a fost agresată de un bărbat.

„În această după-amiază, poliţişti din cadrul Poliţiei Municipiului Târgu Jiu au fost sesizaţi de către o femeie, în vârstă de 34 de ani, din localitate, cu privire la faptul că în timp ce se afla în timpul serviciului, a fost agresată fizic de un bărbat, în vârstă de 78 de ani, din municipiu. La faţa locului s-a deplasat un echipaj de poliţie sprijinit de jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Gorj”, au arătat poliţiştii.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.