Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

ULTIMA ORĂ Protest la MAI - Manifestanții au vandalizat sediul ministerului/VIDEO

MAI protest crime Caracal

Peste o sută de persoane s-au adunat în fața Ministerului Afacerilor Interne (MAI) pentru a protesta, după cazul crimelor de la Caracal,

Oamenii sunt revoltați că polițiștii nu au intervenit pentru salvarea Alexandrei din mâinile criminalului Gheorghe Dincă.

Circa 100 de persoane participă duminică seara la un miting organizat în fața ministerului de Interne, la inițiativa orgnizaiilor de apărare a drepturilor femeilor, protestatarii scandând "Poliția Ucide", informează MEDIAFAX.

"Politia ucide" sau "Politia este complice în afacerile cu trafic de ființe umane", strigă protestatarii.

"Am venit în această seară aici pentru că in România au loc niște orori, suntem toți în doliu. Este uluitor ce s-a intâmplat la Caracal, tot statul și-a bătut joc de acele copile. Statul acesta este bolnav, și trebuie făcut urgent ceva. Nu se poate să mai mergem cu aceste instituții corupte și incompetente", spune Rodica, 51 de ani.

"Aproape toate prietenele mele se simt în nesiguranță pe străzi, multe dintre ele au fost înjurate, jignite unele abuzate de către bărbați pe străzile din București sau în alte medii. Am venit să protestez împotriva acestor comportamente", a declarat un alt protestatar.

Protestele au loc ca urmare a a crimelor din Caracal, acolo unde două fete de 15 și 18 ani au fost ucise, după ce au fost sechestrate și violate.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.