Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

ULTIMA ORĂ: Reacţia DNA la solicitarea ministrului Carmen Dan

rasp detasare

Direcţia Naţională Anticorupţie confirmă că a primit solicitarea ministrului de Interne, Carmen Dan, de revocare a detaşării pentru doi poliţişti judiciari de la DNA Ploieşti.

Într-un răspuns pentru STIRIPESURSE.RO, DNA informează că solicitarea este în analiză, iar soluţia va fi comunicată instituţional. Răspunsul DNA vine după ce Laura Codruţa Kovesi a declarat, miercuri seara, că nu a primit solicitarea de la MAI.

"În cursul zilei de 15 februarie 2018 s-a primit o solicitare din partea ministrului de Interne, în sensul celor menționate de dvs. Solicitarea urmează a fi analizată , iar rezoluția va fi transmisă instituțional, după întocmirea acesteia", precizează DNA.

Ministrul de Interne, Carmen Dan, i-a solicitat şefei DNA, Laura Codruţa Kovesi, revocarea detaşării celor doi poliţişti care apar în înregistrările ce privesc activitatea DNA - Serviciul Teritorial Ploieşti. Potrivit unui comunicat al MAI, este vorba de comisarul-şef de poliţie Mihai Iordache şi comisarul-şef de poliţie Gabriela Florea. Confirm legii, cei doi pot fi înlăturaţi din DNA doar prin ordin al procurorului şef.

Vezi şi: Mişcarea de PR a şefei DNA, şah la Tudorel Toader (OPINIE) .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.