Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

ULTIMA ORĂ Reacţie a justiţiei din Serbia după întâlnirea dintre Klaus Iohannis şi Vucic: Când va fi extrădat Sebastian Ghiţă - ce i se cere lui Tudorel Toader

captura tv
sebastian ghita

Reacţie de ultimă oră a justiţiei din Serbia în privinţa scandalului extrădării mogulului fugar, Sebastian Ghiţă. După întâlnirea de acu câteva zile dintre Klaus Iohannis şi omologul sârb, Aleksandar Vucic, lucrurile par că se mişcă. Şeful statului a şi anunţat că l-a întrebat pe Vucic de această situaţie chiar dacă aceasta nu a fost o temă a discuţiilor.

Citeşte şi: O celebră deputată lansează acuzaţii GRAVE: 'Am primit SMS-uri de AMENINŢARE'

Într-un răspuns oferit în această seară celor de la Antena 3, Înalta Curte din Serbia cere informaţii suplimentare în ceea ce îl priveşte pe Sebastian Ghiţă. Este o solicitare transmisă după întâlnirea preşedinţilor Iohannis şi Vucic. Această cerere a ajuns deja la ministrul Justiţiei, Tudorel Toader. Mai exact, sârbii vor să afle date din dosarele penale ale lui Ghiţă şi ce acuzaţii i se aduc acestuia. ai mult ca sigur, se pare că se va face o comisie rogatorie pentru rezolvarea acestui caz, mai anunţă Antena 3.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.