Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

ULTIMĂ ORĂ Robert Negoiță a ajuns la BPN al PSD: 'Congres cât mai repede, pentru o conducere legitimă'

Robert Negoita

Robert Negoiță a declarat, miercuri, că nu e de acord ca noua conducere a PSD să fie aleasă la un Congres care să aibă loc după prezidențiale. Vicepreședintele PSD susține că demersul trebuie făcut cât mai repede, pentru că partidul are nevoie de o conducere legitimă, conform Mediafax.

Citește și: Victor Ponta s-a DEZLĂNȚUIT la adresa PSD: Se comportă exact ca CPEX -ul din PCR din 1989 după fuga lui Ceaușescu

„ Cu cât mai repede, cu atât mai bine, pentru că e nevoie de o conducere legitimă. Așa că, cu cât se poate face mai repede, N-am făcut o analiză, am avut alte preocupări”, a declarat Robert Negoiță, întrebat când ar trebui să aibă loc Congresul pentru alegerea noului președinte al PSD.

Referitor la declarația lui Victor Negrescu, care susține două congrese PSD, unul pentru schimbarea statutului și unul pentru alegerea unei noi conduceri a PSD, după alegerile prezidențiale, Robert Negoiță a afirmat că modificările pot avea loc într-un singur congres.

„Putem să facem și 30 de congrese, unul în fiecare zi. Se poate face în același congres, se modifică statutul și se candidează pe statutul aprobat, adică la încerputul congresului modifici statutul, te-ai asigurat că este de acord congresul cu noua variantă propusă de statut, apoi candidezi pe noul statut”, a conchis Negoiță.

Liviu Dragnea a plecat de la conducerea PSD la finalul lunii mai, când a fost încarcerat în penintenciarul Rahova, condamnat la trei ani și șase luni de închisoare cu executare. În locul lui, la conducerea PSD se află Viorica Dăncilă, cu un mandat de interimar.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.