Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ultimă oră – suspecta în cazul exploziei din Sankt Petersburg a fost reținută

suspectă rusia

Angajații Comitetului de anchetă, împreună cu serviciile operaționale din Rusia, au reținut-o pe Daria Țarova (n. r.: foto), suspectată de implicare în explozia dintr-o cafenea din Sankt Petersburg și moartea lui Vladlen Tătarski, relateză Interfax.

Anterior, Trepova a apărut în baza de date de căutare a Ministerului Afacerilor Interne din Rusia. Mama și sora acesteua au fost aduse în fața anchetatorilor pentru interogatoriu.

Ziarul rusesc "Fontanka" a relatat că a fost reținută într-un apartament închiriat în districtul Vyborgsky din Sankt Petersburg.

Potrivit datelor preliminare, Trepova a fost cea care i-a înmânat lui Tătarski o statuetă în care erau explozibili. Ea a fost pusă pe lista persoanelor căutate.

Potrivit forțelor de securitate, operatiunea de eliminare a lui Vladlen Tatarsky a fost pregatita din timp si atent planificata, a declarat pentru postul RBC o sursă din Ministerul Afacerilor Interne din Rusia. Mai multe persoane au luat parte la ea, le-au fost atribuite roluri, a remarcat el.

Context

Oamenii legii desfășoară măsuri operaționale și tehnice care vizează identificarea persoanelor implicate în explozie, precum și aflarea modului în care aceștia au obținut explozivi.

Voenkor Tatarsky (Maxim Fomin) a fost ucis într-o explozie într-o cafenea de pe terasamentul Universității din Sankt Petersburg.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.