Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Accident grav - Un mort și trei răniți după ce o mașină a intrat într-un cap de pod

Inquam Photos / George Calin
accident rutier

Un bărbat de 30 de ani a murit, iar trei tineri au fost răniți grav, în noaptea de luni spre marți, în județul Caraș-Severin, după ce mașina în care se aflau a lovit din plin un cap de pod pe un drum național, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Accidentul rutier a avut loc pe DN 6, în afara localității Teregova, din județul Caraș-Severin, în noaptea de luni spre marți. Potrivit reprezentanților Inspectoratului Județean de Poliție Caraș-Severin, în jurul orei 01.00, un tânăr de 24 de ani, din comuna Cornereva, a pierdut controlul mașinii într-un moment de neatenție și a lovit din plin un cap de pod aflat pe partea dreaptă a sensului de mers, scrie Mediafax.

În urma impactului puternic, un bărbat de 30 de ani, pasager pe scaunul din dreapta față, a murit pe loc, iar șoferul, precum și doi tineri de 16 ani au fost răniți grav, fiind transportați la Spitalul Municipal Caransebeș.

“Din cauza leziunilor suferite în urma accidentului, conducătorul auto nu a putut fi testat cu aparatul etilotest, fiindu-i prelevate două mostre biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei. Polițiștii continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ucidere din culpă”, a arătat IPJ Caraș-Severin.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.