Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

ULTIMA ORĂ - Tudorel Toader, consultări cu Tăriceanu înainte de a face marele anunț

Inquam Photos/ Octav Ganea
Tudorel Toader

Ministrul Justiției Tudorel Toader a avut marți o discuție cu șeful Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, înainte de a face marele anunț cu privire la dosarul de candidat al lui Augustin Lazăr. Discuția dintre cei doi părea destul de aprinsă și a avut loc la conferința „O politică de coeziune inclusivă pentru o Uniune mai apropiată de cetățeni”.

Chestionat ce a vorbit cu șeful Senatului, ministrul Justiției a răspuns sec: „despre acest eveniment”.

Klaus Iohannis, DISCUȚIE cu un protestatar Colectiv la depunerea de coroane - Ce GEST EXTREM i-a cerut omul președintelui

Ministrul Justiţiei, Tudorel Toader, a declarat că nu va pleca marţi de la minister până nu va oferi toate răspunsurile în legătură cu dosarul de candidatură al procurorului general Augustin Lazăr.

"Astăzi nu plec de la Ministerul Justiţiei până nu ofer toate răspunsurile. Fac din nou un apel la dumneavoastră, probabil nu puteţi să-l respectaţi întru totul, de informare corectă a opiniei publice. Sigur nu am să mă refer la speculaţiile pe care le-aţi făcut de ce şi-a luat ministrul 4-5 zile de concediu. Dar nici nu pot să răspund la toate afirmaţiile din spaţiul public, pentru că, pur şi simplu, unii se bagă în vorbă. O anumită persoană explica ieri cum este cu mapa profesională. Păi, eu am vorbit tot timpul de dosarul de candidatură, nu de mapa profesională (...). Astăzi nu plec de la minister până nu răspund la toate întrebările", a afirmat Toader la sediul Ministerului Justiţiei.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.