Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

ULTIMA ORĂ - USR îi cere lui Iohannis să nu accepte un ministru propus de PSD: 'Nu ar fi decât o validare a penalilor în funcţii publice'

Agerpres
Dan Barna

Uniunea Salvaţi România îi cere preşedintelui Iohannis să nu accepte propunerea PSD pentru funcţia de Ministru al Transporturilor, în persoana lui Mircea Drăghici, trezorierul PSD, din cauza unei investigaţii penale care îl vizează pe acesta.

"USR consideră că nu ar trebui sub nicio formă să fie desemnat ca ministru, pentru că are în curs o cercetare penală. Considerăm că o asemenea numire nu ar fi decât o validare a penalilor în funcţii publice", a declarat Dan Barna, preşedintele PSD, într-o conferinţă de presă susţinută luni dimineaţă.

Reprezentanţii Parchetului General au precizat că numele trezorierului PSD, Mircea Drăghici, cel care a fost propus de social democraţi pentru funcţia de ministru al Transporturilor, apare în două dosare penale instrumentate de Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie. Unul din ele a fost deschis după ce în presă au fost publicate informaţii potrivit cărora trezorierul PSD ar fi folosit în scop personal bani de la partid.

CITEȘTE ȘI: Care este SECRETUL unei vieți sexuale împlinite .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.