Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

ULTIMĂ ORĂ Viorica Dăncilă, DISCUȚII cu Liviu Dragnea înainte de CEx al PSD

Inquam Photos / Octav Ganea
dragnea dancila

Premierul Viorica Dăncilă se află, la ora transmiterii acestei știri, în biroul lui Liviu Dragnea, de la Camera Deputaților. În mai puțin de o oră va începe ședința CEx a PSD în care șeful Executivului va prezenta propunerile pentru Ministerul Dezvoltării și cel al Transporturilor.

CEx al PSD are loc marți la Parlament, de la ora 17.00, ședință în care social-democrații vor decide noile propuneri pentru Dezvoltare și Transporturi, după ce Olguța Vasilescu și Mircea Drăghici și-au retras candidatura, în urma refuzurilor repetate ale lui Klaus Iohannis de a îi numi în funcții, potrivit Mediafax.

Citește și: ULTIMĂ ORĂ - Directorul general al fermei de porci deținute de fiul lui Liviu Dragnea, CONDAMNAT la 7 ani de închisoare de Tribunalul Bucureşti

„Mâine seară (marți - n.r.), la ora 17.00 vom avea CEx. Punctul principal în reprezintă propunerile de miniștri cu care o să vină doamna premier. O să le adoptăm în CEx și apoi va spune despre ce e vorba. Eu știu că doamna premier a și sunat de foarte multe ori, a și trimis foarte multe adrese. Din ce am înțeles eu de acolo nu mai vin adrese semnate de președinte, ci doar de șefa de protocol”, a declarat Liviu Dragnea, luni, la Parlament.

La rândul ei, Viorica Dăncilă a anunțat că îi va trimite marți șefului statului noile nominalizării pentru ministerele Dezvoltării și Transporturilor. Premierul a confirmat că i-a trimis șefului statului o scrisoare în care îl informa despre retragerea candidaturii lui Mircea Drăghici.

PSD urmează să ia decizia legat de cele două ministere în contextul în care Olguța Vasilescu a anunțat, marțea trecută, că își retrage candidatura pentru funcţia de vicepremier şi ministru al Dezvoltării, în urma refuzului lui Klaus Iohannis de a o numi. La patru zile distanță și Mircea Drăghici a spus că îşi va retrage candidatura pentru portofoliul Transporturi, în contextul în care șeful statului nu a dat niciun răspuns în legătură cu nominalizarea sa în funcţie.

Ministerele Dezvoltării și Transporturilor sunt conduse interimar de Eugen Teodorovici și Rovana Plumb. Ele nu au miniștri plini de la finalul anului precedent, iar interimatul la acestea expiră pe 20 februarie.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.