Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

ULTIMĂ ORĂ Viorica Dăncilă anunţă evaluări ale miniştrilor. Ce păţesc cei care 'rămân în urmă'

guv.ro
Dancila

Premierul Viorica Dăncilă a declarat miercuri că o evaluare a rezultatelor pe fiecare minister în parte va fi făcută la un an şi jumătate de la preluarea guvernării de către PSD-ALDE, anunţă Agerpres.

Citeşte şi: Schimbare MAJORĂ de legislaţie. Gelozia și telefoanele în exces, acte de violență domestică

"Vom face o evaluare, se face o evaluare săptămânală, atunci când vom vedea că cineva rămâne în urmă, vom încerca să-l impulsionăm ca să-i ajungă din urmă pe ceilalţi", a declarat Viorica Dăncilă, întrebată dacă sunt miniştri care nu-şi desfăşoară activitatea corespunzător.

Despre eventuale schimbări în Executiv, premierul a spus: "Nu, nu s-a pus încă problema plecării din Guvern a unui ministru".

"O să facem o evaluare la un an şi jumătate de guvernare, o să facem evaluarea guvernării şi atunci vom vedea rezultatele guvernării pe fiecare minister în parte şi, bineînţeles, per ansamblu, rezultatele guvernării şi a Guvernului", a mai declarat Dăncilă.

Fiind întrebată cu ce "viteză" îşi desfăşoară activitatea ministrul Agriculturii, Petre Daea, premierul a precizat: "Merge foarte bine şi cred că acest lucru îl văd cel mai bine fermierii".

Miercuri, premierul Viorica Dăncilă a participat, alături de ministrul Agriculturii, Petre Daea, şi preşedintele Consiliului Judeţean Vrancea, Marian Oprişan, la punerea în funcţiune a Staţiei de Pompare şi Repompare 5 Haret (SRP5) din Amenajarea complexă Rugineşti-Pufeşti-Panciu (Vrancea), care va iriga culturile cu apă din canalul Siret-Bărăgan.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.