Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ultima şansă a Rapidului în lupta pentru play-off

prosport.ro
rapid arena nationala

Fotbalistul echipei FC Rapid, Jakub Vojtus, a declarat, vineri, într-o conferinţă de presă, că meciul cu CFR Cluj, din etapa a 27-a a Ligii I, poate fi ultima şansă a formaţiei sale în lupta pentru calificarea în play-off-ul Ligii I.

"Va fi un meci greu împotriva campioanei, dar suntem pregătiţi. Nu va fi un meci uşor nici pentru CFR Cluj, nici pentru noi. Vrem să se termine faza cu egalurile, aşa că ne dorim victoria. Mai ales că aceasta poate fi ultima şansă în lupta pentru play-off. Depinde şi ce fac celelalte echipe, dar pentru noi cea mai bună este victoria. E păcat că am pierdut 4 puncte cu UTA şi Sepsi, dar am demonstrat că putem juca bine şi în 10 jucători, asta înseamnă mult. Duminică dacă marcăm unul sau două goluri repede poate să fie un meci uşor... dar depinde, fiecare meci este altfel", a spus atacantul.

"E mai uşor să joci cu o echipă mare, pentru că toată lumea atacă, nu se va apăra nimeni exagerat, pentru că şi ei vor să câştige. Am văzut că şi biletele s-au vândut toate, va fi un meci frumos. CFR are un lot mare şi jucători de calitate, dar asta nu înseamnă că nu le putem pune probleme. Fiecare echipă sau fiecare jucător poate greşi, noi trebuie să fim pregătiţi şi să dăm gol", a adăugat el.

Jakub Vojtus, care a evoluat din august 2020 până în ianuarie 2021 la CFR Cluj, afirmă că se gândeşte doar la victorie.

"Am fost la CFR, este un meci puţin special, dar eu mă gândesc doar la victorie. Cu lotul pe care îl are cred că CFR poate câştiga din nou campionatul", a explicat Vojtus.

Echipa de fotbal FC Rapid întâlneşte, duminică, de la ora 19:55, în deplasare, formaţia CFR Cluj, într-o partidă contând pentru etapa a 27-a a Ligii I.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.