Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ultimatum la Primăria Capitalei! Consilierii generali, convocați de urgență pentru a debloca proiectele Bucureștiului

PSD Bucuresti
PSD Bucuresti

Măsură fără precedent la Primăria Municipiului București. La inițiativa lui Daniel Băluță, Primarul Sectorului 4, grupul consilierilor generali PSD au convocat o ședință extraordinară a Consiliului General al Municipiului București (CGMB). Aceștia susțin că în prag de iarnă, Capitala este blocată din cauza intereselor politice, iar cei care au cel mai mult de suferit sunt cetățenii.

În exclusivitate pentru STIRIPESURSE.RO aflăm de ce a apelat Primarul Sectorului 4 (cel mai votat primar din București la ultimele alegeri locale) la acest gest. El acuză direct anumite interese care pun în pericol dezvoltarea Bucureștiului:

Da, am depus, astăzi, solicitarea convocării Consiliului General al Capitalei. De prea mult timp, mari proiecte de infrastructură sunt blocate în Sectorul 4 din cauza încăpățânării oarbe a unor politicieni care refuză să le ofere oamenilor șansa unor condiții de viață mai bune. Când în joc e calitatea vieții cetățenilor, interesele personale sau politice nu au ce căuta pe masa deciziilor. Nu mai putem accepta ”bețele în roate” care ne sufocă orașul prin lipsa de soluții. PSD are soluții și cere deblocarea urgentă a proiectelor de anvergură în București.”, susține Daniel Băluță.

Primarul Sectorului 4 susține că nu știe dacă inițiativa lui va avea și sorți de izbândă, dar e de părere că este vorba de un Apel la responsabilitate pentru cei care nu înțeleg încă faptul că bucureștenii își doresc rezultate de la cei aleși și nu anchilozarea într-o administrație blocată total:

Am încredere că apelul nostru, exemplul nostru vor fi susținute, cu responsabilitate, de către cei care înțeleg că oamenii își pierd răbdarea cu o administrație inertă, incapabilă să dea măcar undă verde soluțiilor concrete pentru modernizarea Capitalei României.”, a concluzionat Daniel Băluță, primarul Sectorului 4 pentru STIRIPESURSE.RO

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.