Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

ULTIMELE clipe din viața lui Andrei Gheorghe: Fosta soție rupe tăcerea și oferă detalii dureroase

Andrei Gheorghe

Petruţa, fosta soţie a omului de televiziune Andrei Gheorghe, a vorbit într-un interviu pentru Antena 3 despre relaţia pe care o avea cu fostul ei soţ, dar şi despre faptul că nu ştia că Andrei Gheorghe ar avea probleme de sănătate.

Petruţa Gheorghe a mai spus că doar cu câteva ore înainte de vestea cumplită vorbise cu fostul său soţ la telefon, pe care îl văzuse foarte liniştit.

Citește și: Acuze grave ale lui Dan Negru! De ce l-ar fi refuzat, de fapt, Televiziunea Română pe Andrei Gheorghe

"Andrei era liber cugetător, milita pentru libertate. El aşa şi-a dorit, să fie incinerat. Vorbeam în fiecare zi. Şi am vorbit cu o seară înainte, se pregătea să vadă nişte filme cu Măriuca, una dintre fetele noastre. Era aşa senin şi împăcat. Era aşa de o vreme, era liniştit. Mi-a şi spus cu câteva zile înainte că se simte extraordinar de liniştit şi împăcat. Se văzuse şi cu prietenii noştri, cu care se simţise foarte bine. Mi-am dat seama că ceva nu este în regulă când nu a răspuns la telefon şi am văzut că toate maşinile în garaj, el nu pleca niciodată fără maşină. Nu avea probleme medicale de care să fi ştiut, în schimb cred că i-au lipsit controalele anuale. Dacă ne-am mai fi întâlnit o dată cred că i-aş fi spus doar că îl iubesc, doar asta.

El a iubit enorm. Şi-a iubit copii, toţi copiii. Pe fiica lui, Anastasia, pe copiii mei. El iubea totul cu patimă, iubea radioul, iubea cărţile, oamenii frumoşi, oamenii deştepţi. Iubea tot, tot!

Citește și: S-a aflat! Cine o va înlocui pe Andreea Mantea la Kanal D

L-a înţeles foarte bine radioul. L-a înţeles şi a putut acolo să-şi arate curajul, să forţeze limitele şi să creeze alceva dintr-o formulă stabilită. La radio se radea, el a plâns.

Avea planuri pt un show de radio matinal. El a stat cu mine la Viena cam 3 săptămâni, apoi s-a întors că avea treabă. Şi vorbeam în fiecare zi pe Facetime. Era foarte senin şi împăcat. Era aşa de-o vreme.", a spus Petruţa Gheorghe pentru Antena 3.

Citește și: Lovitură GREA pentru Mugur Isărescu! Cine a inițiat un proiect de lege prin care ar urma să-i DISPARĂ IMUNITATEA .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.