Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ultimele retușuri la buget: Liberalii au 'smuls' de la Florin Cîțu finanțarea pentru drumul expres Lugoj-Calafat

citu guvern

În ședința de Guvern de vineri pentru aprobarea bugetului de stat pe 2021 s-a acceptat pe ultima sută de metri suplimentarea bugetului Ministerului Transporturilor cu banii necesari demarării studiului de fezabilitate pentru drumul expres Lugoj - Drobeta Turnu Severin - Craiova - Calafat, cu o lungime de peste 200 de km.

Citește și: Victor Ponta, despre dosarul Ioanei Băsescu: 'Suntem penibili, sincer. Să o condamni pe fata lui Băsescu în 2021 pentru campania lui taică-său din 2009?'

„Regiunea Olteniei va fi legată de Vest printr-un drum expres, de viteză! Astăzi am supus aprobării Guvernului suplimentarea bugetului Ministerului Transporturilor cu suma de 20 milioane lei, fonduri necesare pentru demararea studiului de fezabilitate pentru drumul expres LUGOJ - DROBETA TURNU SEVERIN - CRAIOVA - CALAFAT. Este o investiție absolut necesară pe care i-am cerut-o prim ministrului Florin Cîțu împreună cu colegii mei parlamentari liberali, din regiunea Olteniei. Îi mulțumim președintelui PNL Ludovic Orban pentru sprijinul acordat în susținerea acestei investiții importante”, a scris vineri, pe Facebook, ministrul Energiei, Virgil Popescu.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.