Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ultimile date din ancheta privind accidentul de autocar din Braşov

accident brasov

În continuarea cercetărilor efectuate în cauza privind accidentul rutier produs la data de 17 iunie 2016, între localităţile Braşov şi Făgăraş, soldat cu rănirea a mai multor persoane şi decesul a patru dintre pasagerii autocarului, Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie precizează că, până la acest moment a fost finalizată cercetarea la faţa locului şi au fost restituite toate bunurile aparţinătorilor persoanelor vătămate.

Rezultatele probelor biologice au relevat faptul că şoferul autovehiculului implicat în evenimentul rutier nu a consumat alcool, acesta având în sânge o alcoolemie 0,00 g/l alcool pur în sânge.

Totodată, sub supravegherea unui procuror de la Parchetul de pe lângă Curte de Apel Braşov, poliţiştii continuă cercetările în vederea stabilirii cauzelor şi împrejurărilor concrete în care a avut loc accidentul rutier, fiind efectuate în acest sens audieri şi ridicări de înscrisuri. În cauză urmează a fi dispuse o constatare tehnico-ştiinţifică pentru stabilirea stării tehnice a autovehiculului, iar, ulterior, o expertiză criminalistică în vederea verificării existenţei unor modificări tehnice asupra autovehiculului implicat în accident, de natură să atragă răspunderea contravenţională sau penală a unor persoane.

În prezent, au mai rămas internate în spitalele din municipiul Braşov patru victime, printre care se află şi un minor, alte două victime fiind transferate la spitale de pe raza judeţului Iaşi.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.