Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ultimul CExN al PSD – mult zgomot pentru nimic

Liviu Dragnea CEx PSD

Mai multe publicații se mobilizaseră, luni, să transmită ceea ce ele au numit o luptă pe viață și pe moarte, în PSD, între gruparea Dragnea și gruparea Tudose. Cititorii stăteau cu sufletul la gură, așteptând ca Dragnea să iasă din Consiliul Executiv Național al partidului linșat și fără funcția de președinte, pe care s-o fi cedat unui grup de ”colegi”. Mai mulți lideri PSD, între care Nicolae Bădălău, n-au mai așteptat să-și spună opiniile în ședința partidului, ci au ieșit în presă cu mesaje de susținere pentru Tudose. Mulți se așteptau, deci, la un puci adevărat împotriva lui Dragnea, astfel încât dezamăgirea care a urmat, după ședință, a fost destul de mare.

Premierul Tudose anunță o DECIZIE în privința demiterii șefului Poliției Române

În afara desemnării unei noi persoane pentru funcția de ministru al Apelor și Pădurilor, nimic notabil nu s-a mai întâmplat. Practic, n-a mai fost luată nici o altă decizie. Sigur, Tudose, Bădălău, Țuțuianu au încercat marea cu sarea, au crezut că partidul va citi presa și va începe să se agite, să se îngrijoreze și, apoi, să treacă la acțiune. Nimic din toate acestea nu s-a întâmplat. Cu excepția câtorva susținători ai lui Tudose, PSD a rămas insensibil la cererile de schimbarea a conducerii PSD și de reformare a Guvernului. Premierul a trebuit să se întoarcă în același guvern pe care îl condusese până atunci.

Nu numai că Dragnea n-a făcut nici un pas înapoi, dar a ieșit și întărit, partidul arătând că îl sprijină în continuare. Puciul ratat a semănat chiar mai prost decât precedenta tentativă a lui Tudose de a-l scoate din cărți pe Dragnea – scandalul Belina. Toată agitația n-a făcut decât să arate, încă o dată, că Tudose și ai lui au altă agendă decât pe aceea a PSD și că, pentru asta, sunt tot mai dispuși să se... sacrifice.

SURSE - CUTREMUR în Guvern: scandal între Carmen Dan și Mihai Tudose///

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.