Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

SURSE - CUTREMUR în Guvern: scandal între Carmen Dan și Mihai Tudose

Inquam Photos / Octav Ganea
carmen dan

După scandalul din interiorul PSD, acum bubuie un nou scandal, de data aceasta în interiorul Guvernului. Surse politice ne-au precizat că premierul Mihai Tudose nu-l consideră vinovat pe șeful Poliției Române, Bogdan Despescu, cel căruia ministrul de Interne, Carmen Dan i-a cerut să demisioneze.

Citește și: Carmen Dan cere demiterea șefului Poliției Române: atacuri ÎN RAFALĂ la adresa polițiștilor

Între Tudose și Carmen Dan au avut loc discuții la nivelul Guvernului, în care premierul i-a cerut să nu înainteze propunerea de demitere a lui Despescu, pentru că nu o va accepta.

Ministrul de Interne nu a ținut cont de ”sfatul” premierului și a anunțat public că a înaintat solicitarea de destituire din funcție a șefului Poliției Române, ca urmare a cazului polițistului pedofil din Capitală.

În mediile politice este cunoscută rivalitatea din Carmen Dan și Mihai Tudose, cei doi aflându-se în tabere radical diferite. Una dintre țintele lui Tudose era demiterea ministrului de Interne, iar acum se pare că s-a ivit oportunitatea. Nu este exclus ca Mihai Tudose să accepte sacrificarea șefului Poliției Române, dar să ceară la pachet și demisia ministrului de Interne, Carmen Dan.

Dacă Tudose va face acest pas, războiul din interiorul PSD efectiv va exploda, pentru că Liviu Dragnea nu va fi sub nicio formă de acord să plece Carmen Dan din Guvern.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.